“Vejen til indre ro, mod på livet og overskud i hverdagen”

Udviklingssamtaler – coaching

En god samtale kan have samme effekt, som når duggen tørres af ruden – det hele står pludselig meget mere klart!

Når man har det allerbedst og er allermest sig selv, så yder man også sit allerbedste. Og det er både til gavn for den enkelte, kollegaerne, kunderne og bundlinjen.

Det er ofte en hjælp at vende store og små spørgsmål med en udenforstående, der har redskaber til finde ind til kernen i dine og dine medarbejderes behov, problemer, udfordringer, muligheder, potentialer, passion, værdier, mål osv. Gennem samtale skabes der retning og overblik.

Vi fungerer alle sammen bedst på vores arbejdsplads, når vi har det allerbedst med os selv. Hvis energien, overskudet eller livsglæden ikke er helt i top, eller hvis vi føler os stressede og udbrændte, er det ikke kun et problem for den enkelte, det er det også for arbejdspladsen.

Udviklingssamtaler er jeres investering i, at jeres medarbejdere får kigget ind ad og finder ud af, hvad de egentlig rummer og kan. Den indsigt giver indre ro og overskud, og der bliver sammenhæng i tingene.

Jeg tilbyder udviklingssamtaler til både medarbejdere og ledere. Samtaler kan stå alene eller være et tilbud til medarbejdere, der deltager i et længere forløb kombineret med undervisning.

Hvordan og hvor?

En samtale varer ca. 50 min. Samtalerne kan foregå hos jer eller i HØSTGAARD’s lokaler i Bjerringbro.

Ring …

Og lad os tale om, hvad du har brug for.

Ring på 28 56 32 30 eller sende en mail til info@hostgaard.dk

Høstgaard

Find vej:

Du finder mig i Erhvervsparken ved KnowHowZ, Baldersvej 10 i Bjerringbro. Du skal gå ind af indgang A.

Lige indenfor døren kan du sætte dig i en god stol og vente indtil jeg kommer og henter dig.

Terapi

Jeg kom fuld af skam og med bøjet nakke. Jeg gik derfra med oprejst pande, fuld af stolthed og evne til at elske mig selv og dermed også elske andre.

Line 18 år