“Jeg kan hjælpe, hvis du gerne vil komme op, komme ud over eller komme videre …”

Udtalelser

Jeg har været utrolig glad for at gå i terapi ved Lisbeth, da hun har hjulpet mig meget. Jeg har indset nogle ting, som jeg ikke havde regnet med.

Jeg føler ikke længere at det er min skyld, at jeg blev seksuelt udnyttet og misbrugt i over 10 år. Jeg føler mig ikke lige så sårbar længere.

Jeg har accepteret at tingene er sket, og er nu godt på vej videre med masser af kampgejst. Uden min terapi ved Lisbeth, havde jeg højest sandsynligt stadig været trist og grå indeni. Din kæmpe hjælp har gjort så jeg i dag bedre kan hjælpe mig selv. Tusind tak!

Marie, 20 år

Kære Lisbeth
Jeg skriver til dig, for at fortælle, hvor stor betydning, du har haft for mit liv nu og i fremtiden. Før jeg kom ind under dine vinger, levede jeg knapt nok… med andre ord jeg levede i fortiden ikke i NUET!

Jeg havde problemer med at fungere, kunne ikke sove.. tænkte så meget hele tiden både i vågen og sovende tilstand… det var så hårdt, altid at være forfulgt af frustration(….) jeg opgav flere og flere af de ting jeg holdte af og drømte om… hobbys som før betød rigtig meget for mig… holdte jeg mig langt fra… for jeg havde simpelthen ikke overskud.. var både psykisk og fysisk træt… 24 timer i døgnet (….).

Men du Lisbeth, tog det stille og roligt i mit tempo.. og fik givet mig et trygt fundament, evnen til at kunne slappe af og være i nuet, så tingene ikke så nær så skræmmende ud… og da tingene var kommet op til overfladen, og var bearbejdet, kunne jeg samle puslespillet.. som i samlet tilstand var min personlighed… nu hvor brikkerne er faldet på plads.. føler jeg for første gang, i HELE mit liv, at jeg er et HELT MENNESKE, som ligesom alle andre fortjener, et godt og lykkeligt liv…(…)  I dag kan jeg sove om natten, og fungere i hverdagen, mine omgivelser minder mig tit om, hvor meget der har ændret sig.. for jeg er jo ikke indelukket mere og bange.. men en glad og frisk pige, som tager livet med smil.

Charlotte, 25 år

Jeg kom fuld af skam og med bøjet nakke. Jeg gik derfra med oprejst pande, fuld af stolthed og evne til at elske mig selv og dermed også elske andre.

Line, 18 år

Mit problem var ludomani, tvangen styrede mig og jeg havde svært ved at finde mening med livet.

Jeg kan mærke stor forskel på, hvordan jeg havde det før og efter jeg kom hos Lisbeth.

Før kunne jeg kun mærke min elendighed og vidste jeg ikke, hvor godt jeg kunne får det.
Nu er jeg er kommet i kontakt med mig selv. Det er som jeg har fundet mit gamle jeg. Jeg er glad, har overskud, tager beslutninger, initiativ og er i godt humør. Jeg styrer mit eget liv nu, og efter 3 måneder er jeg stadig “spillefri”.

Jonas, 21 år

Som kvinde midt i livet – er der mange tanker som bliver vendt og mange udfordringer. En af mine største udfordringer var at forlade min etablerede familie og senere skabe en ny familie.

Lisbeth hjalp mig gennem gode og lange samtaler med konstruktive indspil. Hun stillede de rette spørgsmål om mine værdier og mine valg – gav mig ansvaret for mit liv og for mine, udfordrede mig til at stole på mig selv – min mavefølelse og mit intellekt.

Lisbeth bidrager til at vi ser fremad og vælger på en ansvarlig måde – og tør at overskride indre barrierer. Jeg tog nye skridt og har det idag som “blommen i et æg.

Karen, 50 år

Tusind tak for et dejligt, let samarbejde og for et veltilrettelagt mindfulnessforløb, hvor medarbejderne har været i gode hænder.

Jeg hører kun rosende ord omkring dig og din formidling. Det har været et givende møde for os alle i Unoden.

Cita Ammitzbøll

Institutionsleder, Unoden, integreret daginstitution, Viborg Kommune

Livet går sin gang – i medvind og modvind. Jeg skal lære at takle det, på en god måde med min livserfarng, tænke fremad med nye muligheder.

Der skal være plads til at mærke sine følelser og komme til at mærke på min krop, hvordan jeg oplever mit liv. Jeg har gjort rigtig store fremskridt mens jeg har gået ved Lisbeth.

Jeg føler mig mere fri i mit sind, ser livet som en positiv oplevelse – for livet skal nydes!

Jeanette

37 år gik der efter jeg blev misbrugt til jeg fik hjælp. Det er mange år at gå med sådanne ting gemt inde i sig selv, ingen at kunne snakke med om det, ingen at kunne støtte sig op ad, jeg havde bare været alene om det.

Lisbeth tog fantastisk godt imod mig. Hun har den evne til at få alt frem i mig. Hun læser mig godt og kan mærke hvilken humør jeg var i. Da jeg startede hos Lisbeth var jeg så langt nede. Min selvtillid, min tro på mig selv, mit selvværd, var total væk!

Troede ikke på mig selv, troede ikke på dem, som sagde at de holdt af mig, min kæreste, mine børn, min mor og en fantastisk kollega som altid har været der for mig, jeg troede ikke på nogen af dem.

Jeg var så langt nede at jeg levede 2 liv. Et liv når jeg var sammen med andre, og et liv alene, så ingen så hvor dårligt jeg havde det. Lisbeth gjorde alt for at få mig på ret køl. Flere gange
overvejede jeg at ta’ mit eget liv. Jeg ønskede ikke at leve, kunne ikke se hvem der ønskede mig? Jeg havde virkelig brug for hjælp.

Lisbeth troede på mig og ikke mindst vigtigt jeg troede på hende, hende som gang på gang løftede mig op. Gad at høre, gad at hjælpe…. Var der for mig.

Hun bruger nogle teknikker der lige fanger mig, hiver mig op og giver mig selvtillid. Det har været fantastisk at arbejde sammen med hende. Uden Lisbeth, ved jeg ikke hvor jeg har været……på medicin ? indlagt? Eller måske ikke været her? Jeg står så meget i gæld til hende.

Jeg havde fået styr på mig selv igen, har været åbent overfor mine kollegaer og fortalt dem hvad jeg har været igennem. I dag står jeg så med min helt nye kæreste, og livet ligger foran os 2 og venter.

Tak til dig Lisbeth, for at give mig troen og livet tilbage.

Niels, 52 år

Terapi

Jeg kom fuld af skam og med bøjet nakke. Jeg gik derfra med oprejst pande, fuld af stolthed og evne til at elske mig selv og dermed også elske andre.

Line 18 år