“Vejen til indre ro, mod på livet og overskud i hverdagen”

Individuelle samtaler – psykoterapi

Vi kender det alle sammen … Der er noget, der ikke er, som det skal være. Måske mangler du energi og livsglæde. Føler dig stresset. Har lavt selvværd. Reagerer for voldsomt. Eller slet ikke.

Måske er du et svært sted i sit liv … i krise, oplever angst eller er påvirket af sorg, traumer, fobier, chok eller styret af trang fx til at spille eller spise for meget… Der er noget, der ikke er, som det skal være … Men det kan det blive!

Men psykoterapi … Er det ikke sådan noget frygteligt langvarigt noget?

Det kan det være. Men det behøver det ikke. I den første samtale tager vi udgangspunkt i din oplevelse af situationen lige nu, og finder frem til, hvad du ønsker at arbejde med – og hvad du gerne vil opnå.

For at det kan ske, arbejder vi med at bearbejde årsagerne til de symptomer, du oplever, så du opdager – og lærer at holde fast i at være – den, du dybest set er.

Men der er ingen genveje

Det er rigtigt nok. At udvikle sig er en proces, og det er ikke noget, jeg kan ’gøre ved dig’. Det er dit liv, og du skal være indstillet på at arbejde med forandringer.

Er du det, vil jeg meget gerne være din fødselshjælper til en hverdag med indre ro, mod på livet og mere overskud.

Bestil en samtale

Ring på 28 56 32 30 eller sende en mail til info@hostgaard.dk En samtale varer ca. en time.

Priser og betaling

En times samtale koster kr. 700. Efter kl. 17.00 pålægges et aftentillæg på kr. 200. Der afregnes efter hver session, kontant eller på Mobile Pay. Du kan ikke betale med dankort.

Afbud

Bliver du forhindret i at komme, skal du melde afbud senest 24 timer før på telefon, ellers skal du betale fuld pris for samtalen.

Høstgaard

Find vej:

Du finder mig på KnowHowZ, Baldersvej 10, 8850 Bjerringbro. Du skal gå ind af indgang A.

Lige indenfor døren er der stole, hvor du bare skal sætte dig til rette, så kommer jeg og henter dig.

Terapi

Jeg kom fuld af skam og med bøjet nakke. Jeg gik derfra med oprejst pande, fuld af stolthed og evne til at elske mig selv og dermed også elske andre.

Line 18 år