“Supervision er med til at fremme et godt psykisk arbejdsmiljø og giver medarbejderne større arbejdsglæde”

Supervision

Som ekstern supervisor kommer jeg ud i jeres personalegruppe – samlet eller enkeltvis. 

Det kan være vanskelige situationer eller møder med andre menneskers problemer, der har gjort indtryk og trænger til at blive bearbejdet. Oplevelser, der sætter sig, kan få betydning for relationer til brugere, patienter, klienter, elever eller kunder og for samarbejdet med kolleger og medarbejdere. Pas på dig selv, dine kolleger og medarbejdere og forebyg stress og udbrændthed med supervision.

Har du eller dine medarbejdere brug for individuel supervision, kan det foregå på jeres arbejdsplads eller i min praksis. Kontakt mig for at høre mere om supervision.

Om supervision

Supervision bruges primært af mennesker, der arbejder professionelt med andre mennesker. Supervision kom til Danmark fra USA engang i 50’erne, hvor det havde været brugt i en årrække.

Supervision er en aftalebestemt og reflekterende samtaleform og trods den amerikanske oprindelse er den i god overensstemmelse med dansk kulturtradition, da de to centrale principper i supervisionen er refleksionen (Kierkegaard) og samtalen (Grundtvig).

INTERESSERET I SUPERVISION?

Har du spørgsmål til supervision eller har du brug for at få afklaret om det kunne være noget for dig og dine medarbejder er du velkommen til at kontakte mig på telefon 28 56 32 30 eller på mail info@hostgaard.dk.

Terapi

Jeg kom fuld af skam og med bøjet nakke. Jeg gik derfra med oprejst pande, fuld af stolthed og evne til at elske mig selv og dermed også elske andre.

Line 18 år