“Jeg kan gennemskue problematiske og fastlåste situationer”

Lisbeth Høstgaard Møller

Psykoterapeut, supervisor, cand polyt., udviklingskonsulent

Mit store interesseområde er menneskers personlige udvikling og interaktion på arbejdspladsen.

Kombinationen af mine erfaringer fra mine tidligere job på større arbejdspladser og min erfaring som supervisor, udviklingskonsulent og terapeut gør, at jeg kan gennemskue problematiske og fastlåste situationer og finde ind til kernen og være med til at skabe orden i kaos!

Min styrke er, at jeg bruger det bedste fra de to verdener og har det fokus og nærvær, der skal til for at skabe den tryghed i samtalen, som er en forudsætning for, at mennesker flytter sig.

Jeg har rødder i friskoleverdenen, både som forælder og bestyrelsesmedlem og som lærervikar ved Gudenådalens Friskole.

Mit arbejde som frivillig terapeut og leder af Kvisten Viborg har givet mig uvurderlig inblik og erfaring med en psykisk sårbar gruppe mennesker i vores samfund.

Jeg bor i Bjerringbro i Midtjylland sammen med min mand og tre børn. Se hvilke kurser, uddannelse og erhvervserfaringer jeg har her.

 

Samarbejdspartnere

  • Annette Rasmussen, cand. mag. udviklingskonsulent og psykoterapeut.

Brug for vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for råd & vejledning.

Tine Bryld prisen

Tine Bryld Prisen er på 50.000 kr. og gives til en person eller organisation, der har markeret sig med en særlig indsats for socialt udsatte og marginaliserede mennesker eller grupper i Danmark, herunder fx rejst debatter, iværksat aktiviteter eller på anden vis arbejdet for at skabe bedre forhold i samfundet for disse mennesker eller grupper. Endvidere vil der kunne uddeles et beløb på op til 500.000 kr. til at forankre og udvikle den indsats, som har begrundet prisen.

Sammen med prisen følger desuden en unik statuette, som er skabt af Leif Sylvester.

Prisen blev for første gang uddelt den 21. oktober 2013 i DR.

Det er ikke muligt at søge prisen, men kender du nogle, som du mener Prisudvalget bør lægge mærke til, der du velkommen til at sende en mail til mail@tinebryldprisen.dk

Terapi

Jeg kom fuld af skam og med bøjet nakke. Jeg gik derfra med oprejst pande, fuld af stolthed og evne til at elske mig selv og dermed også elske andre.

Line 18 år