”Når vi er i vores essens, har vi det allerbedst”

Essentiel Metode

 ”Essentiel Integrativ Metode” tager udgangspunkt i den enkeltes essens.

Vores essens er den tilstand vi er i, når vi har det allerbedst og er allermest os selv, uden indre konflikter og kampe.

Fra denne indre fred, glæde, klarhed og kærlighed, der er i enhver, kan den enkelte hele sig selv og hjælpe andre til at hele sig selv. Og fra denne indre tilstand er al læring og al hjælp optimal.

Det, der forstyrrer den enkelte i at være sig selv og fungere ud fra sin essens hele tiden, er gamle mønstre, der trækker os ud af tilstanden og dræner os for energi. De gamle mønstre er tanker, der skaber følelser, som sætter sig i kroppen og udageres i adfærd.

Mønstre er ikke til for at genere os. Deres formål er, at vi kan udvikle os igennem dem og lære om os selv og andre. Når der ikke er mere at lære, kan vi aflægge dem, tage læringen og gaverne med os og være endnu mere stabilt i vores essens.

Des færre mønstre, der trækker os ud af essens, des mere overskud har vi til at nyde at være den, vi er, nyde livet og nyde at hjælpe andre.”

Bestil en samtale

Du er altid velkommen til at kontakt mig for råd og vejledning.

Terapi

Jeg kom fuld af skam og med bøjet nakke. Jeg gik derfra med oprejst pande, fuld af stolthed og evne til at elske mig selv og dermed også elske andre.

Line 18 år